Praktische informatie

  • Datum: nog nader te bepalen
  • Tijd: 9:30 tot 14:00uur (incl. lunch)
  • Prijs: E 245,=
  • Locatie: Tolweg 3 te Baarn
  • Voertaal: Nederlands

Vragen of meer weten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mis je knowhow bij het herkennen van pasvormproblemen?

Binnenkort geef ik weer een training!

Training - Favourite Forms

Favourite Forms organiseert twee tot drie keer per jaar een basistraining waar het doorpassen van kleding centraal staat. Het programma bestaat uit pasvormproblemen herkennen, verbeteren van maatconsistentie en we besteden aandacht aan de communicatie met de producent. Ook bieden wij de mogelijkheid om deze ochtend voorbeelden van eigen werkvloer in te brengen. Samen met andere bedrijven kijken we naar de beste oplossing voor het aanpakken van veel voorkomende pasvormproblemen.

Met effectief doorpassen zorg je voor het minimaliseren van het aantal monsters en verkort je de doorlooptijd van de produktontwikkelingen. Hoe duurzaam kunnen we zijn? Alle kleine beetjes helpen.

Zou je graag eenmalig, of in een serie van een aantal keren bij jullie op de werkvloer de knowhow bijwerken, dan nodigen wij je zeker ook uit om contact op te nemen. Dan kijken we samen waar de hulpvraag ligt en hoe we deze kunnen beantwoorden.

Graag tot ziens!

Wat zeggen traininingsdeelnemers?

“De cursus was heel informatief, maar eigenlijk te kort. Ik mag ook niet denken dat al jouw knowhow in die 4 a 5 uurtjes past.”

“ De omvang van de groep was fijn en groot genoeg om met elkaar te sparren en van elkaar te leren.”

“ Ik vond het zo prettig dat we onze eigen pasvorm vragen konden inbrengen. Eigenlijk wil ik dit wel vaker. Zo fijn om met gelijkgestemden wat te overleggen.”