Mis je knowhow bij het herkennen van pasvormproblemen?

Op donderdag 19 Maart 2020 geef ik weer een training!

In samenwerking met FashionExperts in Baarn organiseert Favourite Forms op donderdag 19 Maart 2020 weer een training waar het doorpassen van kleding centraal staat. Het programma bestaat uit pasvormproblemen herkennen, verbeteren van maatconsistentie en we besteden aandacht aan de communicatie met de producent. Ook bieden wij de mogelijkheid om deze ochtend voorbeelden van eigen werkvloer in te brengen. Samen met andere bedrijven kijken we naar de beste oplossing voor het aanpakken van veel voorkomende pasvormproblemen.

Met effectief doorpassen zorg je voor het minimaliseren van het aantal monsters en verkort je de doorlooptijd van de produktontwikkelingen. Hoe duurzaam kunnen we zijn? Alle kleine beetjes helpen.

Is 19 Maart iets te ver weg en heb je nu hulp nodig? Zou je graag eenmalig, of in een serie van een aantal keren bij jullie op de werkvloer de knowhow bijwerken, dan nodigen wij je zeker ook uit om contact op te nemen. Dan kijken we samen waar de hulpvraag ligt en hoe we deze kunnen beantwoorden.

Graag tot ziens!

 


Praktische informatie:

Datum 19 Maart 2020

Tijd: 9.30 tot 14.00uur (incl lunch)

Prijs: 115,= excl btw

Locatie: Tolweg 3 te Baarn

Voertaal: Nederlands. Engels op aanvraag

Vragen of meer weten? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden op www.fashionexperts.nl