Met de Fashion-Fit-Formule laat je het pasvormtraject gewoon in Nederland plaatsvinden.

De voordelen:

  • Juiste analyse en communicatie van pasvorm fouten
  • Welkome ondersteuning van het productontwikkelingsteam
  • Directe communicatie zonder taalbarrières en verschil in tijdzones
  • Grote betrokkenheid en inzet

Doorpas Begeleiding

Doorpas Begeleiding -
 Favourite Forms

Met Doorpas Begeleiding helpt Favourite Forms je team met de juiste analyse, aanpassing en communicatie van pasvormfouten. Dit geeft je product de juiste technische fitting en creatieve uitstraling.

"Ik heb een hele serie blouses in de winkel hangen maar die passen helemaal niet. Elke klant klaagt over een te krappe mouw, ik stuur ze naar jullie terug"

En dat hoor je niet alleen van de winkelier uit Bodegraven, maar ook uit Maastricht en Amsterdam komen die geluiden. Er is duidelijk iets fout gegaan tijdens de productie. Als bedrijf neem je je verlies en laat alle leveringen retour komen. Samen met de resterende voorraad gaat het naar een opkoper. En dan is het probleem opgelost, toch? Wij denken van niet!

Favourite Forms is een goede versterking van de afdeling productontwikkeling. Wij signaleren pasvormfouten al in een vroeg stadium, analyseren de oorzaak, komen met een oplossing en bespreken hoe de pasvormfouten kunnen worden aangepast. Wij communiceren deze oplossing desgewenst met de producent, onderbouwd met foto’s en schetsen. Als aanvulling hierop, biedt Favourite Forms de service Sizespec Begeleiding aan. Wij voeren desgewenst de Model Aanpassing uit.

Met Doorpas Begeleiding zien wij er op toe dat de doorpas gebeurt met het juiste model conform de tabel van de Lichaamsmaten Positionering. Doorpas Begeleiding vindt plaats in nauwe samenwerking met de stylist en andere betrokkenen van je organisaties. We gaan samen voor het beste resultaat want niemand wil retouren!

Kleine problemen, grote probleempjes

Met Doorpas Begeleiding voorkomt Favourite Forms kleine en grote probleempjes tijdens het productieproces. Wij springen bij als de bezetting of de technische expertise op de afdeling binnen je bedrijf te minimaal is. Fijn om te weten dat we er zijn voor je!