Met de Fashion-Fit-Formule laat je het pasvormtraject gewoon in Nederland plaatsvinden.

De voordelen:

  • Het ondersteunt ontwerpfase op zoek naar nieuwe vormen
  • Dit geeft je product de creativiteit zoals de ontwerper die bedoeld heeft
  • Directe communicatie zonder taalbarri√®res en verschil in tijdzones
  • Je wordt en blijft eigenaar van de patronen
  • Eigen patronen bibliotheek waarborgt consistente pasvorm
  • Grote betrokkenheid en inzet
  • Minder afhankelijk van de producent

Model Ontwikkeling en -Aanpassing

Model Ontwikkeling - Favourite Forms

Met Model Ontwikkeling en Aanpassing tekent Favourite Forms digitaal een patroon dat de sfeer, stof en pasvorm van je ontwerp optimaal op elkaar laat aansluiten. Dit geeft je product de creativiteit zoals de ontwerper die bedoeld heeft.

"Snappen ze wel wat we bedoelen met die schets of zullen we toch een patroon in Nederland laten maken?"

Werken met Favourite Forms, gevestigd in Nederland, is communiceren zonder drempels. Door het directe contact heb je geen taalbarrière. Deze korte lijn zorgt voor een betere afstemming van ontwerp en patroon. Gegevens als seizoen, collectiethema, sfeer, stofsoort, en de juiste maatvoering voor de doelgroep zijn voor Favourite Forms onmisbaar voor een optimaal patroon. Favourite Forms gebruikt Basispatronen Ontwikkeling en Gradatie als leidraad voor de uitwerking.

Model Ontwikkeling en Aanpassing dicht bij huis biedt de mogelijkheid voor het beoordelen van tussentijdse proefjes, in plaats van wachten op complete monsters uit het buitenland. Dit houdt het collectieproces flexibel en leidt tot betere resultaten. Favourite Forms levert met haar patronen de creativiteit die je merk verdient!

Digitaal up-to-date

Favourite Forms werkt uitsluitend digitaal met CadCam systeem Lectra Modaris 2D en 3D Simulatie. Middels een jaarlijks contract blijft Favourite Forms up-to-date. De patronen zijn eenvoudig om te zetten naar elk ander Cad systeem voor oa Gerber, Optitex of andere buitenlandse formaat AAMA en ASTM. Deze digitale bestanden zijn gebruiksklaar voor productie. Verder werkt Favourite Forms met een digiteertafel voor het digitaliseren van handmatige patronen. En een plotter voor het uitprinten van patronen voor monstering.

Met de service Model Ontwikkeling en Aanpassing ben je eigenaar van je productiepatronen en kan je gaan en staan waar je wilt.